RouwvervoerUitvaartbus


Wilt u samen met uw naasten de overledene begeleiden naar de begraafplaats of het crematorium? Dan biedt de uitvaartbus mogelijkheden.
De uitvaartkist wordt via de achterzijde ingezet. Boven de uitvaartkist is er ruimte voor bloemen. Er kunnen maximaal  16 personen meerijden.
Daarnaast kan er ook ruimte gemaakt worden voor maximaal 2 rolstoelgebruikers en is het ook mogelijk om bloemstukken mee te nemen.


Voordelen van de uitvaartbus: 
  • De nabestaanden blijven dichtbij de overledene tijdens de laatste reis
  • U hoeft zelf niet te rijden
  • Tijdens deze laatste reis blijft u dicht bij elkaar
  • Maximale privacy
  • U bepaalt de route
  • Financieel voordeliger
  • http://www.uitvaartbus-nederland.nl

Rouwauto
Doorgaans wordt er gekozen voor een zwarte, witte of zilvergrijze rouwauto, maar ook een speciale kleur is mogelijk. Uitvaartverzorging Remco Hol werkt samen met meerdere partijen op het gebied van rouwvervoer en kan daardoor alles naar wens uitvoeren.
De grootte van de volgauto is afhankelijk van het aantal mensen die u mee wilt laten rijden.

http://www.rouwservice-nederland.nl

Loopkoets

Er wordt steeds vaker gekozen voor een loopkoets. De uitvaartkist wordt geplaatst op de loopkoets. Door de grote wielen heeft de koets een lichte loop en is deze eenvoudig te begeleiden.
Samen met andere familieleden en vrienden wandelt u naar de begraafplaats of het crematorium.
http://www.arkadya-loopkoets.nl
 
 
Bijzonder rouwvervoer
Naast de bovengenoemde opties zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw dierbare te vervoeren in een VWT2 busje, op een uitvaartmotor of met een fiets. Remco Hol  kan u adviseren op het gebied van passend rouwvervoer.

 


Cookie instellingen