Persoonlijke begeleiding

Tijdens de uitvaart zal ik u persoonlijk begeleiden vanaf de melding van overlijden tot aan de complete uitvaartdienst. De hele week heeft u 1 aanspreekpunt en werken we samen toe naar de dag van het afscheid.

1 aanspreekpunt

Na het melden van overlijden kom ik bij u langs. Omdat ik ook professioneel overledenenverzorger en thanatopracteur ben, kan ik uw dierbare ook verzorgen. Na de verzorging gaan wij rustig zitten om de keuzes te bespreken. Na ons gesprek ga ik aan de slag met uw wensen en zorg ik dat alles achter de schermen vast in gang wordt gezet. Alle dagen inclusief de dag van de uitvaart ben ik uw aanspreekpunt. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw wensen zorgvuldig in acht worden genomen.

Dagelijks bezoekmoment

Iedere dag zal ik u bezoeken om eventuele vragen te beantwoorden en het lichaam van uw dierbare te controleren. Daarnaast ben ik 24/7 bereikbaar en kunt u mij altijd bellen.

Overlijden in het buitenland

Het kan voorkomen dat uw dierbare overlijdt in het buitenland. In dit geval moet er contact gezocht worden met de reisverzekering en de Nederlandse ambassade. Om aangifte te kunnen doen van het overlijden bij de desbetreffende gemeente in Nederland is er bijvoorbeeld een overlijdensakte nodig van de arts in het buitenland. Ook in dit hele proces kan ik u volledig ondersteunen.

Cookie instellingen