Remco Hol

Op zoek naar een uitvaartonderneming in West Betuwe, Culemborg of Vijfheerenlanden? Uitvaartzorg welke Betrokken, met liefde en passie voor de medemens, jong en oud, begeleiden wij u bij het organiseren van het afscheid van uw dierbare of bij het voorbereiden van uw eigen afscheid. Uitvaartverzorging Remco Hol is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Uitvaartverzorger Remco, en waar nodig collega's uitvaartbegeleiders, denken met u mee, inspireren u bij de invulling van en de organisatie rondom een afscheid. Wij denken met u mee en samen gaan we zorgen voor een waardig en mooi afscheid. 

Vanuit de woonplaats Geldemalsen, de gehele Gemeente West Betuwe, Vijfheerenlanden, Culemborg worden wij ingeschakeld voor het regelen van begrafenissen en crematies.
 
Op verzoek komen wij ook buiten onze regio. Veelal worden wij dan vóór het overlijden ingeschakeld om mee te denken wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier kunnen wij u adviseren of het haalbaar is dat wij u begeleiden of dat wij u doorverwijzen naar één van onze collega’s.

Met meer dan 25 jaar ervaring is het uitvaartvak mijn leven geworden. Toen ik 16 jaar was, ging ik voor het eerst mee met het vervoersbedrijf van mijn ouders. Deze dag zal ik nooit meer vergeten. Naast dat ik gegrepen werd door de werkzaamheden, zag ik op jonge leeftijd al in dat je op een kwetsbaar moment veel kan betekenen voor een ander. Daarom heb ik er een aantal jaren later voor gekozen om mijn eigen uitvaartonderneming in Geldermalsen te starten. Mijn roots liggen in Geldermalsen en omgeving en ik ben daar regelmatig te vinden.
 
Persoonlijke benadering
De uitvaart afstemmen op een persoon vind ik belangrijk en dat is waar ik mezelf iedere keer weer voor de volle 100% voor inzet. Door iedereen persoonlijk te benaderen en te luisteren naar de verhalen creëren we samen een passend afscheid waarbij alles kan. Ook betrek ik kinderen of mensen met een beperking actief bij het afscheid. Zij hebben vaak behoefte aan duidelijkheid en willen graag weten wat er allemaal gebeurt.
Van de laatste zorg tot aan de uitvaartdienst

Naast mijn beroep als uitvaartverzorger ben ik ook gediplomeerd thanatopracteur en overledenenverzorger http://www.thana.nl. Dat betekent dat ik naast het regelen van de uitvaart ook de laatste zorg kan uitvoeren. Voor u betekent dat 1 aanspreekpunt. Tijdens de verzorging geef ik u alle ruimte om te helpen. Vaak komen de verhalen dan al op gang en geeft mij dat een beter beeld van uw wensen.


Wat kunt u van mij verwachten?
• Persoonlijke aandacht
• Professionele begeleiding
• Toegankelijkheid en flexibiliteit
• Ruimte om uw wensen kenbaar te maken
 

Neem vrijblijvend contact op

Cookie instellingen