Werkwijze

Het moment na overlijden

Op het moment dat uw dierbare komt te overlijden, kan er veel op u afkomen. De eerste stap is proberen tot rust te komen. Vanaf het moment dat ik bij u kom, is dat mijn eerste prioriteit. Het gebeurt regelmatig dat mensen in paniek zijn en daardoor het gevoel hebben dat ze meteen alles moeten regelen. Om overhaaste beslissingen te voorkomen, beginnen we eerst met het verzorgen van het lichaam. Dit breekt het moment en geeft vaak gelegenheid tot praten. Daarna gaan we rustig zitten en vertel ik u wat u te wachten staat de komende dagen.

Mogelijkheden

Door de jaren heen zijn er steeds meer mogelijkheden bijgekomen. Om het afscheid af te stemmen op uw wensen, bekijken we de mogelijkheden stap voor stap. Op de pagina partners vindt u al een kleine greep uit de talloze mogelijkheden.

Rust en ruimte

Tijdens de opbaring geef ik u graag alle ruimte om gepast afscheid te nemen. Iedere dag breng ik een bezoek en de hele week ben ik bereikbaar. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en alles durft te vragen. Afscheid nemen kan maar 1 keer, daarom moet u dat op een manier doen die voor u goed voelt.


 
Cookie instellingen