Rouwcentrum – Familiekamers

Rouwcentrum Culemborg

Een onafhankelijk Rouwcentrum dat wil zeggen iedereen is welkom. Of u nu uitvaartleider,familie van de overledene bent of belangstellende. Het is gebouwd door de Familie Kool in 1980, nu lange tijd later wordt de exploitatie gedaan door Robert Kool. Onze missie is om het Rouwcentrum zodanig te veranderen dat men nauwelijks het idee heeft in een Rouwcentrum te zijn.

Mogelijkheden

Opbaringen zowel in ons rouwcentrum, als in een aparte familiekamer zijn mogelijk.Vindt u het fijn om een eigen kamer tot uw beschikking te hebben waarbij u zelf kunt bepalen wanneer u uw dierbare bezoekt, dan kunt u gebruik maken van een 24 uurs familiekamer. Deze kamer is uitgerust met een koelkast met frisdrank, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Een leeshoekje met schemerlamp, radio/cd speler. Ook verhuren wij mobiele koelfaciliteiten en rouwschermen voor thuisopbaringen.
Wat is opbaren eigenlijk?: Een overledene ligt in een kist en wordt op een schaarwagen met een rok eromheen neergezet in de opbaarruimte met aanwezige rouwboeketten, en of bloemen. Ook kan er in de aula van het rouwcentrum opgebaard worden, en voor de privacy kunnen er rouwschermen geplaatst worden.
In het rouwcentrum is volop gelegenheid om een condoleanceavond of –middag te houden. Na afloop van de begrafenis/crematie kunt u een gedekte koffietafel, high tea, broodmaaltijd gebruiken. Of eventuele andere wensen zijn bespreekbaar met uw uitvaartleider.

Faciliteiten

In ons sfeervolle rouwcentrum is alles aanwezig voor een volledig verzorgde uitvaart.

Opbaring van de overledene
24 uurs kamer (u krijgt een sleutel zodat u elk moment bij uw dierbare kunt zijn)
Aparte familiekamer
Professionele geluidsinstallatie
scherm voor projectie van foto’s en film
Volledig airconditioned
Voldoende parkeergelegenheid
Condoleance avond
Rouw- en afscheidsdiensten
Koffietafels/buffetten
24 uur per dag gelegenheid tot bezoek

Rouwcentrum Culemborg

Fluweelboom 1,
4101 JX Culemborg
Nederland

Telefoon: 0345-512455
E-mail: info@rouwcentrumculemborg.nl

Heeft u een vraag? Stel uw vraag dan via het onderstaande contactformulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Cookie instellingen