Familiekamers

Indien de opbaring niet thuis plaatsvindt, is het mogelijk om uit te wijken naar een uitvaartcentrum.
Uitvaartverzorging Remco Hol werkt samen met diverse uitvaartcentra en kan u helpen om hier een geschikte keuze in te maken.

Afscheidskamer Geldermalsen:
In ons eigen beheer beschikken wij over de afscheidskamer. U krijgt tot de dag van de uitvaart een sleutel van de kamer, zodat u op ieder gewenst tijdstip bij de overledene kan zijn. Hier hoeft u geen afspraak voor te maken met de uitvaartverzorger. De familiekamer / 24 uurs kamer is huiselijk ingericht en er is voldoende ruimte om zelf bloemen, kaarten of foto’s te plaatsen.


Afscheidskamer Geldermalsen
de Chamotte 30
4191GT Geldermalsen

 

Rouwcentrum Culemborg


Culemborg beschikt over een onafhankelijk uitvaartcentrum. Naast een opbaarruimte beschikt deze locatie ook over een ruimte waar een condoleance of afscheidsdienst plaats kan vinden. Na afloop van de begrafenis of crematie kunt u hier ook terecht voor een koffietafel of broodmaaltijd. Ook zijn specifieke catering wensen mogelijk.
Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van een familiekamer. Deze kamer is voorzien van een koelkast met frisdrank, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Ook heeft u hier de mogelijkheid om bloemen, kaarten en foto’s te plaatsen.
Rouwcentrum Culemborg is niet in het bezit van een uitvaartonderneming. Dit biedt extra flexibiliteit en de mogelijkheid om alles naar wens van de familie uit te voeren.

Uitvaartcentrum Culemborg
Fluweelboom 1
4101 JX CULEMBORG

 
Cookie instellingen